Dakisolatie

Is je dak slecht geïsoleerd? Dan voel je dat in huis. Het dak is een belangrijke bron van warmteverlies. Je dak isoleren heeft veel voordelen: voor je eigen comfort, voor je woning, voor je portemonnee en voor het milieu. Wat dan de beste isolatie is? Dat hangt af van jouw huis en wat jij nodig hebt. Dakwerken De Wever uit Halle/Gooik heeft jaren ervaring met dakisolatie en adviseert je graag over soorten isolatie en verschillende plaatsingstechnieken.

Item
Dak_item_3

Je dak isoleren voor minder energiekosten

Een goed geïsoleerd dak dat voel je niet alleen in huis, maar ook op je energiefactuur. Je dak isoleren zorgt ervoor dat warmte binnen blijft in de winter en dat de hitte buiten blijft in de zomer. Daardoor moet je verwarming en eventueel ook je airco minder hard werken. Dat voel je wanneer je je energiefactuur in de brievenbus krijgt. Dakwerken De Wever voorziet zowel nieuwbouw- als renovatiepanden in regio Halle/Gooik van de nodige dakisolatie.

Isolatie voor elk dak

Een hellend dak of een plat dak isoleren? Dat kan op heel wat verschillende manieren. Bij een hellend dak kan je isolatie aanbrengen aan de binnen- of de buitenkant van het schuine dak. Wanneer je de zolder niet gebruikt, kan je er ook voor kiezen om de zoldervloer te isoleren. Bij een plat dak is er uiteraard geen sprake van een zolder, waardoor de dakisolatie altijd rechtstreeks invloed heeft op de temperatuur in je leefruimte. Ook daar zijn verschillende mogelijkheden om te isoleren afhankelijk van jouw dak. Wij helpen je graag om de beste keuze te maken.

WhatsApp Image 2021-04-27 at 17.51.55
Dak_isoleren

Expert in isolatie

Onze teams krijgen voortdurend de nodige opleiding om correct te isoleren volgens de geldende dakisolatienormen. Zo garanderen we de perfecte plaatsing van elke isolatiesoort. Een optimale dakisolatie zorgt voor een flinke daling van de EPC-waarde van je huis en verhoogt zo de waarde van je woning. We adviseren je ook graag over de verschillende dakisolatiepremies en tegemoetkomingen.

Item
Dak_item_1

Je dak isoleren in regio Halle/Gooik?