Gevelbekleding

Heel wat materialen die gebruikt worden voor je dak, kunnen we ook als gevelbekleding plaatsen. Om je woning een eigen uitstraling te geven bijvoorbeeld, om de oude gevel op een snelle en budgetvriendelijke manier te verbergen of voor een betere isolatie van je woning.

Item
Dak_item_3

Gevelbekleding plaatsen in alle maten en vormen

  • Leien of vlakke pannen

Een leien gevel of een gevel met vlakke pannen is altijd duurzaam. De uitstraling wordt bepaald door het type lei of pan en door de manier waarop ze aan de gevel zijn bevestigd.

  • Houten gevelbekleding

Het natuurlijke karakter van hout geeft je woning een warme en natuurlijke uitstraling. De uitvoering is mogelijk in verschillende structuren, planchet of blokprofiel bijvoorbeeld, waardoor je gevel een unieke look krijgt. We gebruiken duurzaam hardhout zoals padoek of ceder.

WhatsApp-Image-2021-07-07-at-15.49.56
  • Cedral Board of Trespa

Met Cedral Board sidings kies je voor een moderne, duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing. De gevelstroken beschermen je gevel en zijn bovendien beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Je kan ze bijvoorbeeld laten aansluiten op de kleuren van je ramen en deuren.

WhatsApp Image 2021-05-09 at 19.06.53 (2)

Ook Trespa is een veelzijdig gevelbedekkingsmateriaal dat vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden biedt door te spelen met kleur, diepte, vorm, … Trespa gevelbekleding is enorm weersbestendig en bijzonder makkelijk schoon te maken.

Meteen ook isoleren?

Dat kan. Isolatie en gevelafwerking gaan hand in hand. Sommige materialen waarmee je je gevel kan bekleden, hebben isolerende eigenschappen. Maar dat is niet altijd voldoende. Daarom kan je er ook voor kiezen om je gevel extra te isoleren, door eerst isolatiemateriaal te plaatsen tegen de buitenkant en nadien af te werken met nieuwe gevelbekleding. Zo is je woning terug bestand tegen weer en wind en ziet je gevel er mooier en frisser uit. Een flinke meerwaarde!

Item
Dak_item_1

Gevelbekleding plaatsen in regio Halle/Gooik