Voor dakwerken in Halle 1 adres

Dakwerken De Wever

Dat je een dakwerker kan inschakelen voor het plaatsen of herstellen van een dak weet je vast wel. Maar wist je dat je bij Dakwerken De Wever ook terecht kan voor gevelbekleding? En zelfs voor houten bijgebouwen? We zetten graag op een rijtje voor welke dakwerken in Halle en welke andere werken je bij ons terecht kan.

Item
Dak_item_3

Dakwerken in Halle

Hellende en schuine daken

Bij Dakwerken De Wever kan je in de eerste plaats terecht voor dakwerken in Halle zoals het plaatsen en renoveren van hellende en platte daken. Hellende daken pakken we aan van timmerwerk tot dakbedekking. Uiteraard plaatsen we ook isolatie, dakkapellen en dakramen. Platte daken bedekken we met EPDM-dakafdichtingen voor een lange levensduur.

Daktimmerwerken en dakisolatie

Ook voor traditioneel daktimmerwerk door een ervaren schrijnwerker kan je bij ons terecht. Rasecht vakmanschap en minutieuze precisie zorgen voor een perfect afgewerkte dakstructuur. Uiteraard moet een dak ook goed geïsoleerd worden. We maken werk van grondige isolatie met hoogstaande materialen volgens de geldende normen.

WhatsApp-Image-2021-04-27-at-17.52.14-2
WhatsApp Image 2021-04-27 at 17.52.23

Andere werken

Gevelbekleding

Ook om je gevel op te frissen en te isoleren kan je terecht bij Dakwerken De Wever. We bekleden je gevel met kwalitatieve en stijlvolle materialen voor een professioneel resultaat.

Houten bijgebouwen

Wil je je woning uitbreiden met een extra leefruimte? Of wil je een losstaand bijgebouw plaatsen? Ook voor bijgebouwen in houtskeletbouw kan je bij ons terecht. Zowel een luxueus afgewerkte poolhouse als een robuuste schuilstal voor je dieren, plaatsen we met plezier.

Item
Dak_item_1

Dakwerken in Halle op de planning?

We zijn je graag van dienst met verschillende dakwerken: van dakrenovatie tot dakisolatie of het plaatsen van een dakkapel. We hebben ook ervaring met gevelbekleding en houten bijgebouwen. Met Dakwerken De Wever ben je zeker van kwaliteitswerk en een goede service. Contacteer ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.