Dakwerker Halle/Gooik

Welkom bij De Wever

Met heel wat jaren ervaring op de teller, weet Kenny De Wever perfect wat hij doet wanneer hij je dak onder handen neemt. Hij werkte eerst enkele jaren in dienst als dakwerker en richtte 15 jaar geleden zijn eigen bedrijf op als dakwerker in Halle/Gooik, samen goed voor 20 jaar ervaring op het dak. Vandaag is Dakwerken De Wever een begrip in de streek.

Item
Dak_item_3

Dakwerker in Halle/Gooik? De Wever is een streekproduct

Dakwerken De Wever koos bewust om aan te slag te gaan als dakwerker in Halle/Gooik en omgeving. Ook zijn medewerkers komen uit de streek. Dat betekent minder kilometers, minder stress, meer motivatie, vlotte communicatie en een betere verstandhouding binnen de teams.

“Weet je wat ik zo tof vind als ik door de streek rijd?
Zien waar mijn pannen liggen.
En tevreden zijn dat ze er nog altijd mooi bijliggen.”

Kenny De Wever, zaakvoerder

WhatsApp Image 2021-07-07 at 15.49.44

Zaakvoerder zelf op het dak

Twee gedreven teams van ervaren dakwerkers staan elke dag paraat. Ze hebben elk hun eigen expertise, van schrijnwerker tot dakdekker, en kennen hun stiel door en door. Ze volgen ook  geregeld bijscholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe materialen, nieuwe technieken en de gangbare isolatienormen bijvoorbeeld. Ook Kenny staat als zaakvoerder samen met zijn team op het dak. Dat is jouw garantie voor een perfecte opvolging.

Professioneel werk op elk dak

Onze specialisatie is de renovatie van hellende en platte daken voor de particuliere woningbouw. Al leggen we ook wel eens een nieuw dak. Ook voor dakisolatie en gevelbekleding kan je bij ons terecht.

WhatsApp Image 2021-07-09 at 15.46.11

Voor alle werken die we uitvoeren, gebruiken we de beste materialen van betrouwbare leveranciers. Dankzij een goed uitgerust machinepark verlopen de werken vlot en met zo weinig mogelijk hinder tijdens de werken. Zo leveren we kwalitatief werk en kunnen we je een uitstekende service bieden.

Zo maakt Dakwerken De Wever het verschil

 Een gedetailleerde offerte zonder verrassingen
 Een professioneel team van ervaren dakwerkers
 Kwalitatieve materialen
 Vakkundig advies
 30 jaar kwaliteitsgarantie

Item
Dak_item_1

Zoek je een ervaren dakwerker in Halle/Gooik?

Contacteer ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.