Daktimmerwerken

Zijn er daktimmerwerken nodig bij de plaatsing of herstelling van je dak? Dan voert Dakwerken De Wever uit Halle/Gooik die graag voor je uit. Zo heb je voor het plaatsen of renoveren van je volledige dak één aanspreekpunt. We hebben ervaring met het timmeren van nieuwe dakconstructies en met het renoveren van bestaande constructies.

Item
Dak_item_3

Daktimmerwerken, de basis voor je dak

De timmerwerken zijn de basis van je dak. Ook al blijft dit deel van ons werk onzichtbaar, een goede dakconstructie is van groot belang voor de levensduur van je dak. De dakconstructie moet niet alleen de totale dakbedekking dragen, maar moet ook sterk genoeg zijn om rukwinden of een dikke laag sneeuw te trotseren. Daarom verzekeren we je een sterke en duurzame constructie.

Vakwerk op maat

In het team van Dakwerken De Wever zitten ervaren schrijnwerkers die alle onderdelen voor je dakconstructie ter plaatse op maat kunnen maken. Ze bouwen je dak op volgens de regels van de kunst, met respect voor de stijl van je huis en in functie van de dakbedekking die later geplaatst zal worden.

WhatsApp Image 2021-04-27 at 17.52.05
Dakwerken

Mogelijke daktimmerwerken

Wij zorgen voor de timmerwerken van volledig nieuwe daken, zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten. Ook wanneer je dak een opfrisbeurt nodig heeft of wanneer je je woning wil uitbreiden, kunnen we helpen.

Deze daktimmerwerken voeren we vakkundig voor je uit:

  • Nieuwe dakconstructies
  • Dakonderdelen vervangen
  • Dakvensters
  • Dakkapellen
Item
Dak_item_1

Daktimmerwerken in regio Halle/Gooik