Platte daken

Platte daken, je ziet ze steeds vaker. En daar zijn heel wat goede redenen voor. Een plat dak heeft een strakke uitstraling en leent zich daarnaast perfect voor het uitbreiden van je woning. Met een plat dak benut je de ruimte onder het dak ook optimaal. Er zijn immers geen schuine wanden.

Item
Dak_item_3

Platte daken zijn populair

Dakwerken De Wever uit Halle/Gooik is een specialist in het plaatsen, renoveren en herstellen van duurzame, goed geïsoleerde en hoogwaardig afgewerkte platte daken. Voor de levensduur van je plat dak, gebruiken we alleen kwaliteitsmaterialen die we vakkundig plaatsen.

EPDM: voor platte daken met garantie

Dakwerken De Wever is gespecialiseerd in EPDM-dakafdichtingen. EPDM is een sterk en elastisch rubber met een lange levensduur. Het leent zich perfect om platte daken mee te bedekken, want het is bestand tegen extreme temperaturen en UV-licht. Bovendien is het extreem waterdicht. Dankzij hoogtechnologische naadverbindingen, krijg je een vlak en strak dak.  Al die voordelen zorgen ervoor dat we een garantie van 20 jaar kunnen geven op EPDM-dakbedekking.

Platte_daken
Meer_licht

Meer licht in huis? Dat kan!

Een plat dak leent zich perfect om meer licht binnen te laten in huis. Met een dakkoepel, een dakraam of een volledige lichtstraat, zorg je voor een aangename sfeer dankzij natuurlijk daglicht. We gebruiken goed geïsoleerde glazen koepels of dakramen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over warmteverlies.

Item
Dak_item_1

Platte daken expert nodig in regio Halle/Gooik?