Houten bijgebouwen

Wil je je woning uitbreiden met een extra leefruimte? Of wil je een losstaand bijgebouw plaatsen? Dan is houtskeletbouw een slimme keuze. Dakwerken De Wever uit Halle/Gooik plaatst houten bijgebouwen en tuinconstructies op maat.

Item
Dak_item_3

Houten bijgebouwen: van poolhouse tot stal

Wil je houten bijgebouwen die perfect aansluiten bij je woning of je tuin? Ook daarvoor is het team van Dakwerken De Wever uit het juiste hout gesneden. Jij kiest wat je nodig hebt: een tuinhuis, een poolhouse of zelfs een volwaardige woonunit als zorgwoning achterin de tuin.

  • Poolhouse: Een kleedkamer en handige opbergruimte voor de technische installatie van je zwembad. Een comfortabele buitenruimte waar je lekker kan loungen. Dakwerken De Wever bouwt je houten poolhouse in de stijl die je zelf wil.
  • Tuinhuis: Op zoek naar een praktische tuinberging? Wij bouwen een tuinhuis in hout waar je al je gerief in kwijt kan of als extra plekje om te genieten van je tuin.
  • Garage of carport: Wil je een veilige en droge plek voor je auto? Houten garages zijn er in verschillende formaten en uitvoeringen: een houten carport aan je huis, een losstaande garage in de achtertuin, een garage in combinatie met en carport, …
  • Stallen: Wil je een schuilhok of paardenstal bouwen op je wei? Wij zorgen voor een comfortabele én robuuste stal voor je dieren.
Houten_aanbouw
Overdak

Van fundament tot afwerking

Afhankelijk van de bestemming van houten bijgebouwen, plaatsen we ze op gestabiliseerd zand, een houten vloer of een betonvloer. Je bijgebouw in houtskeletbouw wordt indien nodig goed geïsoleerd en jij kiest ramen, deuren en poorten. Als afwerking zijn er heel wat verschillende opties:

  • Tropisch hout
  • Moderne volcementvezelplaat
  • Sandwichplaten
  • Rustieke cementvezel sidings
Item
Dak_item_1

Houten bijgebouwen plaatsen in regio Halle/Gooik?

Dakwerken De Wever uit Halle/Gooik maakt je houten droom waar. Contacteer ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.