Dakrenovatie

Item
Dak_item_3

Een plat dak herstellen? Eerst de schade opmeten

Heb je last van een lek in je plat dak? Of is het beschadigd en wil je je plat dak herstellen? Dakwerken De Wever uit Halle/Gooik heeft veel ervaring met het herstellen en renoveren van platte daken. Wij zorgen ervoor dat je dak weer als nieuw is en dat je er de komende jaren niet meer naar moet omkijken.

Om te beginnen komt zaakvoerder Kenny graag bij je langs om de situatie te bekijken. Hij controleert de huidige staat van het platte dak en informeert je over je opties. Soms kunnen we het probleem gewoon verhelpen, maar het kan ook gebeuren dat je dak te erg verouderd is of dat we structurele fouten ontdekken. In dat geval adviseren we je om het complete plat dak te herstellen of te renoveren.

Herstellen met EPDM-rubber

Moet je plat dak volledig hersteld of gerenoveerd worden? Dan gebruiken we EPDM-rubber. EPDM is een sterk en elastisch rubber met een lange levensduur. Het leent zich perfect om platte daken mee te bedekken, want het is bestand tegen extreme temperaturen en UV-licht. Bovendien is het extreem waterdicht. De rubberlaag heeft hoogtechnologische naadverbindingen. Zo krijg je een vlak en strak resultaat. Al die voordelen zorgen ervoor dat we een garantie van 20 jaar kunnen geven op je gloednieuwe EPDM-dakbedekking.

renovatie
Dakisolatie_plat_dak

Goed isoleren

Heeft je plat dak ook een nieuwe isolatielaag nodig? Dakwerken De Wever gebruikt alleen kwalitatieve materialen met een hoog isolerend vermogen. Ze voldoen aan alle voorwaarden om de premies voor de isolatie van een plat dak te bekomen. Je plat dak isoleren wordt zo een slimme investering.

Item

Een plat dak herstellen in regio Halle/Gooik?

Zoek je een dakwerker met ervaring om een probleem aan je plat dak te herstellen of om het volledig te renoveren? Dakwerken De Wever heeft meer dan 15 jaar ervaring met platte daken. Neem gerust contact op met ons. Zaakvoerder Kenny komt persoonlijk bij je langs om de huidige situatie te bekijken of om je plannen te bespreken.