Hellende daken

Hellende daken zien we nog altijd het meest. Veel bestaande woningen hebben een hellend dak en ook bij nieuwbouwprojecten wordt heel vaak een hellend dak gekozen. Er bestaat een geschikt hellend dak voor elke bouwstijl, van het traditionele zadeldak tot het moderne lessenaarsdak. Een hellend dak regelt bovendien de regenafvoer. Door de hellingsgraad vloeit regenwater vlot af en kan je het verzamelen in je regenwaterput.

Item
Dak_item_3

Hellende daken

Dakwerken De Wever uit Halle/Gooik is een specialist in het plaatsen, renoveren en herstellen van hellende daken. Bij een volledige dakrenovatie nemen we je hele dak onder handen: de dakconstructie, dakgoten en afvoerbuizen, dakisolatie en dakbedekking.

Hellende daken: van pannen tot panelen

Je hebt de keuze uit heel wat soorten dakbedekking. Dakpannen zijn de meest gekozen soort voor hellende daken. Je vindt ze in alle kleuren, maten en vormen. Dakwerken De Wever legt uitsluitend kleidakpannen omwille van hun lange levensduur. Ook leien zijn een populaire keuze voor schuine daken. Leien geven je dak een unieke uitstraling en ze worden soms ook gebruikt voor het bekleden van gevels. Het dak van garages of loodsen, maar ook van moderne woningen, wordt vaak afgewerkt met geïsoleerde sandwichpanelen.

WhatsApp Image 2021-04-27 at 17.52.20 (1)
Dakramen

Dakraam of dakkapel

Is of wordt de ruimte onder je dak woonruimte? Dan kan een dakraam of een dakkapel zorgen voor de nodige lichtinval. Een goed geplaatst dakraam maakt een groot verschil. Dakwerken De Wever werkt daarvoor altijd met Velux-dakvensters. Wil je niet alleen zorgen voor extra licht, maar ook voor een beetje extra ruimte? Dan kan je er ook voor kiezen om een dakkapel te plaatsen.  Een dakkapel betekent een echte meerwaarde voor je woning, maar hou er rekening mee dat in bepaalde gevallen een bouwvergunning nodig is.

Item
Dak_item_1

Hellend dak plaatsen of renoveren in regio Halle/Gooik?

Dakwerken zijn een vak apart en vragen de nodige ervaring. Bij Dakwerken De Wever ben je zeker van een professioneel en ervaren team dat beschikt over de juiste middelen om de werken aan je dak te realiseren. We garanderen je hoogstaande materialen, kwalitatief vakmanschap en eerlijk advies. Neem gerust contact op met ons om je plannen te bespreken.