Voor dakwerken in Leerbeek één adres

Dakwerken De Wever

Droom jij al jaren van een nieuw of gerenoveerd dak? Dakwerken De Wever helpt graag bij het realiseren van jouw droomdak. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies hoe we te werk moeten gaan voor jouw dakwerken in Leerbeek.

Item
Dak_item_3

Dakwerken in Leerbeek

Veel meer dan enkel dakwerken

We zijn gespecialiseerd in de renovatie van platte en hellende daken. En ook voor dakisolatie, een volledig nieuw dak, daktimmerwerken en gevelbekleding kan je op ons rekenen.

Maar wat echt het verschil maakt is onze persoonlijke aanpak. Zaakvoerder Kenny De Wever komt persoonlijk bij jou langs om een gedetailleerde offerte op te maken. Daarbij geeft hij ook vakkundig antwoord op al jouw vragen over isolatiepremies, timmerwerken of materialen.

Jouw dakwerken in Leerbeek

De regio waarin we het meest actief zijn is Leerbeek en omstreken. Daar kiezen we bewust voor vanwege de afkomst van zaakvoerder Kenny De Wevers en alle medewerkers. Dicht bij huis werken heeft tal van voordelen die onze service alleen maar ten goede komen: minder kilometers, minder stress en een vlottere communicatie.

dakwerken Leerbeek
WhatsApp Image 2021-04-27 at 17.52.23

Een team van professionals

We werken met twee teams die overlopen van de expertise. Onze ervaren dakwerkers hebben elk hun eigen expertiseveld, van dakdekker tot schrijnwerker. Bovendien worden onze medewerkers regulier bijgeschoold om mee te zijn met de nieuwste materialen, normen en regelgeving.

Ongeacht welke werken we uitvoeren, we gebruiken steeds de beste materialen en beste technieken. Daardoor kunnen we keer op keer kwalitatief werk garanderen. De uitstekende service en perfecte opvolging naderhand krijg je er zomaar bij!

Item
Dak_item_1

Meer weten?

Wens jij meer informatie? Of ben je benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen je graag verder voor jouw dakwerken in Leerbeek!