Voor dakwerken in Gooik één adres

Dakwerken De Wever

Ben je op zoek naar een professioneel team van ervaren dakwerkers? Dakwerken De Wever is gespecialiseerd in de renovatie en timmerwerken van daken. Met 20 jaar ervaring en een passie voor het vak gaan we aan de slag met jouw dakwerken in Gooik!

Item
Dak_item_3

Dakwerken in Gooik

Persoonlijke aanpak

Voor ons is elk project even belangrijk. De persoonlijke aanpak van zaakvoerder Kenny De Wever maakt het verschil. We komen bij jou langs om een gedetailleerde offerte op te maken, en geven je daarbij ook graag vakkundig advies. Vragen over dakisolatiepremies, materialen of technieken? Kenny beantwoordt ze met plezier allemaal!

Waarvoor kan je bij ons terecht?

We zijn gespecialiseerd in de renovatie van platte en hellende daken, en hebben daarin dan ook al heel wat ervaring. Maar ook voor dakisolatie, een nieuw dak, daktimmerwerken en zelfs gevelbekleding kan je bij ons terecht. We zorgen altijd voor een gedetailleerde offerte, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Tijdens en na jouw dakwerken in Gooik kan je rekenen op onze uitstekende service en perfecte opvolging.

dakwerken Gooik
dakwerken Gooik

Nét dat tikkeltje meer

Je kan bij ons terecht voor het plaatsen of renoveren van je volledige dak. Zijn er daktimmerwerken nodig bij de herstelling of plaatsing? Dan voeren wij die graag voor je uit. We gebruiken voor alle werken enkel de beste materialen en technieken. Daardoor leveren we alleen kwalitatief werk en topresultaten. En daar zijn we zó zeker van, dat we 30 jaar kwaliteitsgarantie aanbieden.

Item
Dak_item_1

Meer informatie over dakwerken in Gooik?

Op zoek naar een partner voor jouw dakwerken in Gooik? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen je graag verder!