Voor dakwerken regio Halle één adres

Dakwerken De Wever

  • Een gedetailleerde offerte zonder verrassingen
  • Een professioneel team van ervaren dakwerkers
  • Kwalitatieve materialen
  • Vakkundig advies
  • 30 jaar kwaliteitsgarantie

Ben je op zoek naar een partner voor jouw dakwerken regio Halle? Zaakvoerder Kenny De Wever heeft al heel wat jaren ervaring op de teller, en weet precies hoe hij jouw dak onder handen moet nemen. Al 20 jaar zijn we te vinden op de daken van de streek, en maken daar het verschil.

Item
Dak_item_3

Dakwerken in Halle

Dakwerken regio Halle? Dan moet je bij De Wever zijn!

We kiezen er bewust voor om werkzaam te zijn in Halle en omstreken. Zaakvoerder Kenny en alle medewerkers zijn afkomstig uit de streek. En dat betekent minder kilometers, minder stress, vlotte communicatie en een betere verstandhouding binnen de teams én met de klant.

Onze diensten

Dakwerken De Wever is gespecialiseerd in de renovatie van hellende en platte daken voor particuliere woningbouw. Maar ook voor een nieuw dak of dakisolatie kan je op ons rekenen. Zelfs voor gevelbekleding kan je bij ons terecht.

dakwerken regio Halle
WhatsApp Image 2021-04-27 at 17.52.23

Professioneel dakwerk

Onze twee ervaren teams van dakwerkers zetten elke dag hun beste beentje voor. Elk met hun eigen expertise, van dakdekker tot schrijnwerker. Onze medewerkers worden geregeld bijgeschoold om mee te zijn met de nieuwste technieken, materialen en regelgeving.

We gebruiken steeds de beste materialen en technieken voor alle werken die we uitvoeren. Daardoor verlopen de werken nog zo vlot en heb jij weinig hinder. Onze aanpak levert keer op keer kwalitatief werk, uitstekende service en een perfecte opvolging van jouw dakwerken regio Halle.

Item
Dak_item_1

Meer weten over dakwerken regio Halle?

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen je graag verder!